Helló Cosmo-lány, köszöntelek a blogomon!

Forrás: Trender | 2013 január 3.

A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.

(Fotó: Zsólyomi Norbert)

Először is: Ismerd meg a szakértőimet!

Kazi Patrícia nagyon jó barátnőm, és évek óta ő sminkel engem a munkában, rendezvényeken, tévéműsorokban, mindenhol, és olykor a mindennapokon, ahol make upra van szükségem! Éppen ezért a blogom egyik állandó főszereplője lesz, segít nekem abban, hogy a legjobb és legpraktikusabb sminktippeket oszthassam meg veled. Letesztelünk majd minden újdonságot, és ő mutatja meg, hogy kell például igazi pink szájat festeni.

Nagy Sanyi pedig a fodrászszakértőm lesz,  Patríciához hasonlóan nagyon jó barátom, és persze ő készíti a hajamat évek óta, ráadásul 2011-ben megnyitottuk közös fodrászatunkat, az R2-t.

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)