BB-krémeket teszteltem

Forrás: Trender | 2013 január 10.

Kipróbáltuk a sminkesemmel, Patrival a Nivea BB krémet, amiből azonban a világos bőrre való is túl sötét az én fehér bőrömhöz. A krém nagyon finom, isteni illata van, egy sötétebb tónusú bőrhöz biztosan jól passzol. A hozzám hasonlóan fehér bőrűeknek inkább a Clinique BB SPF 30-at javaslom, ezt látod most rajtam. Szuper, mert nem kell alapozó, semmi nem tömíti a pórusokat. Emellett csak egy kis pirosítót használtunk, én így szeretem a legjobban! 🙂


Fontos: mielőtt megveszed a BB krémet, próbáld ki a tesztert a kézfejeden, mert itt hasonló színű a bőr, mint az arcodon. Hiába írták rá, hogy a te bőrtípusodnak megfelelő, márkánként eltérő lehet az, hogy mi passzol legjobban a bőrödhöz!

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)