Februárban dupla címlap Palvin Barbival!

Forrás: Trender | 2013 január 14.

Holnap, azaz január 15-én jelenik meg a Cosmopolitan februári száma, hozzám azonban eljutott már 2 címlap, amit most megmutatok nektek.

Igen, két címlap, ugyanis ebben a hónapban a Cosmo meglepetésként két különböző címlapot készített a normál és a travel size kiadásra, ráadásul mindkettőn a Cosmo lányok példaképe, Palvin Barbi szerepel.

A képeket Baráti Vince fotós készítette, aki igazán jól ismeri Barbit, hiszen ő fedezte fel…

A stylingért Kiss Szilárd, a Cosmo divatszerkesztője felel, a haj Krepsz Gábor munkája, a sminket pedig egyik kedvenc sminkesem, Titkos Berni csinálta és L’oréal termékeket használt.

Barbi mindkét címlapon Irene Luft német tervező ruháját viseli a 2013-as tavaszi kollekcióból és persze pontosan olyan gyönyörű és bájos, mint az életben.

A februári Cosmóban természetesen Barbiról is nagyon sok mindent megtudhattok, hiszen Návai Anikó 6 oldalas interjút készített vele. Beszélnek a szerelemről, a jövőről, és természetesen a Victoria’s Secretről…

Itt pedig lecsekkolhatod a fotózáson készült videót:

[youtube GQ_HxYHrK44 nolink]

Nekem a rózsaszín borító a kedvencem. Nektek?

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)