Tűzpiros csókok

Forrás: Trender | 2013 január 16.

Nagyon szeretem a vörös rúzst, mert néhány mozdulattal látványos smink varázsolható vele.
Most a sminkesem, Patri segítségével megmutatom a vörös rúzs tökéletes felvitelét:
1. Nagyon fontos, hogy mielőtt kiválasztod, próbáld ki a kezeden a kiválasztott színt, és a legjobb, ha a rúzs mellett kontúrceruzát is használsz. Ezeknek a színe feltétlenül egyezzen!
2. Az igéző vörös száj akkor lesz igazán bombabiztos, ha nem csak az arcodat, de a szádat is lealapozod.Ettől tartósabb lesz a végeredmény.


Ha kontúrceruzával megrajzodltad a szád vopnalát, a többi már gyerekjáték – szinte szó szerint – mert csak ki kell színezni, akár egy kifestőkönyvben.
Vigyázz, hogy maradj a vonalon belül! Ne add fel, ha elsőre nem sikerül tökéletesen, hiszen gyakorlat teszi a mestert 🙂


Kontúrceruza: Mac Lip Pencil Cherry
Rúzs: Chanel Rouge Coco 19 Gabriel (A “chanel piros”)
(Kontúrceruza nélkül is könnyedén fel tudod tenni a Max Factor Flipstick Colour Effect Salsa Red kétoldalú rúzsát, aminek színeit kedvedre keverheted egy szájfestő ecset segítségével!)

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)