Boldog szülinapot, Kate!

Forrás: Trender | 2013 január 17.

Kate Moss tegnap ünnepelte 39. születésnapját. Számomra ő a világ egyik legeredetibben és legizgalmasabban öltözködő nője, mert nem a divatot követi, hanem alakítja, soha nem másol, hanem mindig teremt.


Ránézésre nehéz megmondani, hogy valójában hány éves, és valami csoda folytán a rengeteg átbulizott éjszaka sem hagyott nyomot a külsején. (Pedig abból volt néhány…)
Egyébként nemrég jelent meg a könyve rengeteg sosem látott fotóval, amit majd mindenképpen szeretnék megszerezni.


A szülinapi bulit egy kocsmában tartotta (hol máshol?), ahol Kate egy fekete nyírott szőrkabátban, egy szürke áttetsző trikóban, egy szűk homokszínű nadrágban – és hogy legyen benne rock and roll -, egy fekete rojtos hasítottbőr csizmában jelent meg. Kell ennél több egy buliba?! Tökéletes.

Boldog szülinapot!

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)