Ruhacsata

Forrás: Trender | 2013 január 21.

Vajon kinek áll jobban ugyanaz a ruha? Szerinted ki tudja stílusosabban viselni?

1. Ginnifer Goodvin – Eva Longoria: nehéz dönteni, a narancs talán izgalmasabb, de Eva Longorián egyszerűen tökéletes ez a ruha… A cipő pedig mesés.

2. Halle Berry – Dita von Teese: Nagyon szeretem Dita von Teese stílusát, mert szuperszexi, egyedi, de ez ez a ruha Halle Berry-n maga a tökély. Nálam ő a nyertes. És nálad?

3. Gwen Stefani – Kristen Stewart: Gwen Stefani szerintem az egyik legizgalmasabban öltözködő, legegyedibb stílusú sztár, de most Kristen szettje tetszik jobban. A fehér ing fekete nadrággal az egyik kedvenc párosításom.

4. Jessica Alba – Fergie: Hát… Jessica Alba (mint szinte mindig) nagyon csinos ebben a Salvatore Ferragamo military kabátban. Fergie viszont olyan, mint aki most próbál hazatalálni valami vad buliból…

5.Blake Lively – Katie Holmes: Egy egyszerű kalap és egy szép táska minden öltözéket feldob (ilyenkor mindig elhatározom, hogy ezentúl hordok majd kalapot, de aztán mégsem… ). Nekem Blake Lively-n sokkal jobban tetszik ez a nadrág, talán mert egyszerűen nem tudom megszeretni a törpe tűsarkút.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)