Lola partifrizurája

Forrás: Trender | 2013 január 31.

Lola hajáról ugyan nemrég mutattam fotót, de mivel állandó vendég nálunk az R2-ben, biztos vagyok benne, hogy a blogom rendszeres szereplője lesz! Nem ez lesz az utolsó frizura lesz, amit rajta mutatok be.

Most egy igazi bulifrizurát csináltunk neki. Sanyi arany kezeinek köszönhetően sikerült Lola kérését teljesíteni, miszerint “ne legyen annyira hétköznapi”. Hát nem lett az 🙂

Te is meg tudod csinálni, Sanyi most elmondja, hogyan készítette el:
“Egy kúpvasra tekertem fel Lola haját: pici tincseket választottam le, és ezeket csavartam a sütővasra (otthoni körülmények között hővédő kesztyű javasolt)


Miután ezzel elkészültem, a kimaradt részeket sűrű fogú fésűvel lesimítottam, és a fejtetőn lévő részt betupíroztam, hogy minél magasabb legyen a frizurája. Ezt otthon is el lehet készíteni, nem sok idő, de nagyon látványos”

Nekem nagyon tetszik, egyedi, ütős, és nagyon csajos. Neked?

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)