Mi legyen a partitáskádban?

Forrás: Trender | 2013 február 16.

Itt a báliszezon!
Mutattam már szép partihajakat és ruhákat is, egy dologról azonban még nem írtam, mégpedig a kiegészítőkről. Ugyanis hiába veszel fel egy álomszép ruhakölteményt, készíttetsz tökéletes frizurát és sminket, ha a cipőd vagy a táskád nem illik a szettedhez. Egy elegáns eseményen ugyanis legalább olyan nagy szerepet tölt be a cipő és a táska, mint maga a ruha. Akárcsak a klasszikus “kis fekete”, úgy nem hiányozhat a gardróbodból egy klasszikus partitáska sem.
Ráadásul az sem mindegy,  mit raksz bele! Most megmutatom, hogy az enyémnek mik az elmaradhatatlan kellékei.

Először is a telefon. Másodszor a telefon, harmadszor a telefon. Nem élhetek nélküle 🙂 Csak olyan táskát veszek, amibe az okostelefonom biztosan belefér.
És aztán – az éppen aktuális sminkkészletből mindenképpen legyen nálad néhány fontos darab: ha leiszod a rúzst, kifényesedik a bőröd, vagy elkenődik a szemhéjfestéked, gyorsan ki is tudod javítani. Fontos, hogy evés/ivás és tánc után is friss maradj, én például sehova sem indulok cukorka vagy rágógumi, valamint az éppen használt parfümöm nélkül. Amit még mindig tarts magadnál – papírzsepi és kézfertőtlenítő, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor tüsszentesz egyet báli ruhában, és nem tudod megtörölni az orrodat.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)