Menő zuhanyzókonty

Forrás: Trender | 2013 február 21.

Nagyon menő és praktikus az ún. zuhanyzókonty. Én is imádom, gyakran hordom így a hajamat, hiszen igazán könnyű elkészíteni.

Fodrász szakértőm, Sanyi most ad néhány tippet az elkészítéséhez:

„Mindössze 3 hullámcsatra lesz szükséged, na és a kezedre… A hajadat fogd össze a fejed tetején, majd tekerd meg párszor, ésezzel a copffal tekerd körbe a tövet. Végül hullámcsattal rögzítsd és pár tincset hanyagul húzz ki, hogy minél természetesebb legyen a frizura.”

Címkék:
 1. Krisztina
  on

  Szia Lilu!

  Nagyon tetszik a hosszú hajad! Én most épp növesztésben vagyok, jó lenne ha tudnátok mutatni pár olyan frizurát /fazon/ amit növesztés közben lehet alkalmazni! Illetve, hogy idén mi a “divat” …??

  Köszönöm

  Szép napot!

 2. Lilu
  on

  Szia Krisztina! Köszönöm, én is nagyon szeretem, de tény, hogy a növesztés időszaka nem egyszerű… Sanyival megbeszélem, hogy adjon Neked tanácsot, amit hamarosan megosztunk itt a blogon! Addig is türelem, kitartás, előbb-utóbb megnő 🙂
  Lilu

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)