Kipróbáltam: Max Factor Clump Defy szempillaspirál

Forrás: Trender | 2013 február 24.

A Max Factor spirálok palettájának legifjabb tagja a Clump Defy. Egyszerűen szuper.
Külsőre hasonlít „a testvéreire”, ő is dundi műanyag csomagolásban érkezett, de ezúttal mély magenta színben.
Kupakja kiválóan záródik, nem szükséges teljes erővel csavargatni. Ez azért fontos, mert ha nem tekered be a kupakot rendesen, beleszökik a levegő, és a festék hamar beszárad. Erre minden szempillaspirál esetében nagyon oda kell figyelni!


A keféje hajlított szilikon sörtékből áll, kényelmes, közepes méretű fejjel, amellyel a belső szemzugban elbújó pillákat is befestheted anélkül, hogy összekennéd a bőröd.

A gyártó nem ígér kevesebbet, mint hogy a Clump Defy csomómentesen dúsítja a szempilládat, akármennyi rétegben is viszed fel. Jelentem, igazat állítottak, valóban nem kreál pókláb szerűen nyújtózó pillákat, még a harmadik réteg után sem. Ez igazán klassz, mert ha nincs időd a nappali sminket lemosni, hogy újat varázsolj az esti programhoz, nyugodtan ráspirálozhatsz, a hatás csak még dúsabb, és igézőbb lesz.
Tartósságát tekintve pedig kiállta az egész napos rohangálás próbáját. Nem pereg le darabokban, és nem gyűlik össze az alsó pillák alatt sem.

Összeségében csillagos ötös a Clump Defy-nek!
(Ára: 3999 HUF)

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)