Miley szexi frizurája

Forrás: Trender | 2013 február 27.

Emlékszel még a Hannah Montana Disney sorozatra? Bevallom, én nem néztem, de amióta Miley Cyrus felnőtt, és gyereksztárból igazi menő csaj lett, nagyon bírom. Az általa kialakított sajátos stílusnak természetesen elengedhetetlen, sőt kiemelkedően fontos eleme különleges frizurája.


Miley ugyanis a hosszú kislányos haját igazi dögös, egyedi frizurára cserélte.


A vagány énekesnő hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, nálunk is nagyon sokan szeretik és követik.

Az R2-be nemrég Bea nyitott be, és azt kérte, legyen olyan a haja, mint Miley Cyrus-é. Fodrászszakértőm, Sanyi számára pedig nincs lehetetlen, és elkészítette neki!

Most pedig Sanyi azt is elárulja, hogyan csinálta:
„A rövid hajba ombre festést készítettünk, a tövénél sötét, a végén pedig világos hamvas színt használtunk. Bea haját az eredetitől eltérően a kalap vonal alatt nem vágtuk olyan rövidre, mint a Miley-é, hanem átmenetet képeztünk a haj felső részével, amit nagyon “átpuhítottunk”. Az egyik oldalt kicsit hosszabbra hagytuk, így az oldalsó részek könnyebben fésülhetőek bármelyik irányba.”
Nekem nagyon bejön ez a kicsit ziláltabb, kócos stílus, Beának és Mileynak is nagyon jól áll 🙂

Címkék:
  1. B. I.
    on

    Bár én hosszú haj párti vok, de a nagy szép szemekhez finom vonalú orrhoz, szájhoz mindig nagyon jó a rövid haj

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)