Britney did it again!

Forrás: Trender | 2013 március 2.

Britney Spears-ről az elmúlt években néhány esetet leszámítva nem azt hallhattuk vagy láthattuk, hogy milyen fantasztikusan néz ki, de erre most igazán rácáfolt. Elton John partiján mutatta be először új, csokibarna  haját, ami szerintem csodásan áll neki.

Ilyenkor legszívesebben berohannék Sanyihoz, hogy én is ilyet szeretnék… Persze aztán mindig meggondolom magam, épp mielőtt rákerülne a festék a hajamra 🙂 Pedig egyszer úgy kipróbálnám…

Britney most szuper formában van, aminek nagyon örülök, mert mindig kedveltem, és nagyon szurkolok neki.

Címkék:
 1. Attila
  on

  A smink,haj,és bőrszín összhangban van, nekem szőkén jobban tetszett,de lehet csak szokatlan első ránézésre ilyen hajszínnel.

 2. Lilla
  on

  Imádom Britney-t már gyerekkorom óta.Nekem nagyon tetszik az új stílusa. Szerintem jobban áll neki, ez a barna hajszín.

 3. klaudia
  on

  Ajj…szerintem is annyira jól áll neki, igaz, hogy Britney pont a szőke hajáról híres de ehhez társulnak a botrányos dolgai is. Szerintem ezzel a barna hajjal egy konszolidált (a ruhától eltekintve) nőnek néz ki, nem beszélve arról, hogy sokkal fiatalabbnak is tűnik! 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)