Utcai szett, SJP módra

Forrás: Trender | 2013 március 3.

Talán Sarah Jessica Parker lábán volt eddig a világon a legtöbb csodás „magassarkú”.

Azt viszont mindenképpen megállapíthatjuk, hogy ez nem az a cipő, amit zoknival kell hordani, és ezt nyilván ő is tudja…

Most tutira a te agyadon is átfut, hogy ez az isteni ízlésű nő, hogy tud így felöltözni… Nekem nagyon tetszik, mert bár pontosan tudja, hogy mindenki figyeli (pláne a ruháját) ez szemmel láthatóan egyáltalán nem érdekli. És legyünk őszinték: ha az ember késésben van két gyerekkel, már az is valami, hogy nem pizsamában indul el otthonról 🙂 Vagy az is lehet, hogy a színésznő egyszerűen csak élvezi, hogy nem kell mindig tökéletesen kinéznie…

Persze az ikrek megint nagyon csinik, mint mindig.

Címkék:
 1. Lilla
  on

  Ez igaz, de azért azt a zoknit igazán elhagyhatta volna! :S Amúgy én is imádom SJP-t. 🙂

 2. Nati
  on

  Azért jár topis cuccokban ilyenkor, mert ezzel akarja “elijeszteni” a paparazzikat. Kifejlesztett egy módszert: minden nap ugyanabban a göncben viszi iskolába a gyerekeit. Így a fotósok egy idő után elunják, h minden nap fényképezik, mert ugye minden nap ugyanolyan. És a fotósoknak (akiknek fizetnek a képekért) nem éri meg a háza előtt dekkolni (ahogy más sztároknál teszik).
  Róla azért meredek feltételezni, h nem tudja, h hülyén néz ki rajta a zokni.

 3. zsizsi
  on

  Akkor is egy stílusikon ez a csaj.

 4. Cleo
  on

  Ez a rusnyaság a ló pofával és görbe lábakkal valóban csodálatos!

 5. Zsizsi
  on

  hát néha eleresztheti magát egy sztár is, de az hogy a lányok csinik az erős kifejezés volt. én nem engedném így ki a lányom az utcára(még a ruci hagyján de a totál kopott balerina topánka…)

  • zsizsi
   on

   Érdekes két zsizsi van??Szerencsésebb lett volna ha nem engedi a rendszer bár a másik zsizsi nagy Z-s.
   Mondjuk engem akkor is zavar picit!:(
   Kis z-s zsizsi

 6. on

  Hát izé… a képek alapján hideg van. Az egyik gyereken téli bundás csizma-kesztyű, a másikon zokni nélkül egy sima selyemtalpú cipő?!?… ö hálló, gétsz noch?

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)