Már kapható Rihanna kollekciója!

Forrás: Trender | 2013 március 5.

Jó ideje tudni, hogy Rihanna és a River Island közös kollekciót dob piacra, erről már a Cosmo.hu-n is olvashattál!
Ez az együttműködés azért különleges, mert az énekesnő valóban részt vett a kollekció megtervezésében, nem csak a nevét adta hozzá.

Én izgalmasabb darabokra számítottam, de azért van néhány olyan darab, aminek nagyon is örülnék, például a baseball-kabát kifejezetten tetszik. Már kapható, úgyhogy ha téged is érdekel a dolog, nézz körül a River Island honlapján.

És a baseball-kabát:

Címkék:
 1. zsizsi
  on

  Ez nem igazán fantáziadús. Kiváncsi lennék melyik darab tervezése az énekesnő személyes munkája.Nekem nem jött be , újat nem igazán hozott a divat világába. Legalábbis a képek alapján.

 2. Szonjus
  on

  Ezek pont az igazán jó darabok. Követem instangrammon rihannát és rengeteg shortot dobott piacra amik nagyon extrák egy dupla tetejű nadrágot (Ami még 6 évvel ezelőtt is volt nekem) Szerintem Rihannás lett… Bár tényleg nem nagy durranás.

 3. luna
  on

  A cipőn és a táskán kivül uncsi. Megkora ötlet egy férfi polot felkötni.. huha… :S Soha senkinek nem jutott még eszébe. :/

 4. zsizsi
  on

  Konkrétan a kilencvenes évek legvégén nekem volt egy majdnem ugyanilyen táskám.Mint lázadó tininek akkor nagyon bejött .Ennyit az új ötletről.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)