Boszik az Óz, a hatalmasból

Forrás: Trender | 2013 március 20.

Már láthatjátok a mozikban a Disney legújabb, Óz, a hatalmas című filmjét. A filmet még nem láttam, tehát arról nem tudok véleményt mondani, de a szereplőkről mindenképpen.

A boszorkányokat három gyönyörű és izgalmas színésznő alakítja: Rachel Weisz,Michelle Williams és Mila Kunis. Michelle Williams filmjeit különösen szeretem,nagyon jól választ szerepeket (szeretem,hogy időnként kisebb költségvetésű művészfilmekben is feltűnik).

Rachel Weisz pedig ámulatba ejt a szépségével,titokzatos eleganciájával (nem csak engem,Daniel Craiget is;-)) Mila Kunis pedig egyértelműen generációja legszexibb színésznője.

Szóval ez a három boszorkány természetesen már megkezdte a promóciós körutat, és természetesen akkor is csodásan néztek ki.

LondonbanMichelle Williams Burberry-ben, Jimmy Choo szandálban; Rachel Weisz Michael Kors-ban; Mila Kunis Alexander Mcqueenben;

És a moszkvai bemutatók – csak az egyenlőség kedvéért: James Franco Gucci öltönyt viselt.

Tényleg gyönyörűek.Mindhárman.

Címkék:
  1. luna
    on

    Amugy nekem tetszett a film, bár másmilyenre számitottam. Még is a színészi alakításokból egyértelműleg Mila Kunis volt számomra a legjobb. A többi számomra sajnos felejthető. Bár ez lehet hogy a számomra kedves és átérezhető karaktere miatt van így 🙂

  2. nusi
    on

    Mivel IMAX-ben néztem, a látvány elragadott magával, de a történet eléggé felszínes, egyhangú. Nekem sokkal jobban tetszett az eredeti Óz, a csodák csodája 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)