Chanel-gyöngyök olcsóbban

Forrás: Trender | 2013 március 28.

Nagyon szeretem a nagyméretű gyöngyöket: egy fehér polóval és farmerral tökéletes napközben, egy fekete zakóval pedig olyan elegáns, hogy szinte bármilyen alkalomra felvehetjük.

Nagyon örültem, amikor felfedeztem a Chanel tavaszi bemutatóján, és annak pláne, hogy szinte megszólalásig hasonlót találtam a Zaránál. (az ára néhány nullával kevesebb, egészen pontosan 6595ft.

Ez is egy olyan olyan alap-kiegészítő, amiből egy bármeddig kihúzza – ha vigyázunk rá.

Címkék:
  1. zsu
    on

    Drága Lilu!
    NAgyon-nagyon köszönöm az ötletet! Képzeld pont a héten vettem egy tunikát, amihez éppen ilyen nyakláncot képzeltem el, két napja járom az üzeleteket de nem találtam sehol (mert persze pont a Zarába nem mentem be…) Már teljesen el voltam keseredve, hogy húsvétra nem leszek “felgyöngyözve”, amikor reggel olvastam a blogodat. Tárgyalás után a ronda idő ellenére berohantam a Váci utcai Zarába, és az utolsó darabot megvettem!!!!:-))) Nagyon köszönöm, hogy ilyen szuper ötletet adtál (komolyan úgy örültem neki, mint egy kisgyerek 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)