Csodás hajékszerek

Forrás: Trender | 2013 március 28.

Hallottál már a hajékszerekről? Bizony, már nagyon régóta léteznek – és most nem az ókori hajékszerekre gondolok, bár funkcióját tekintve sokat változtak az idő során, ugyanis ezek anno inkább státuszszimbólumok voltak, mint praktikumok. Ma már mindkettő.Fodrászszakértőm, Sanyi szerint: „Egy-egy szép hajcsat, hajpánt vagy hajgumi egy végtelenül unalmas frizurát is úgy fel tud dobni, mintha maga Patrick Cameron vagy Vidal Sassoon készítette volna saját kezűleg… Aztán ott vannak a kifejezett ékszerek, mint például az esküvőkön a menyasszony hajában lévő tiara, gyöngyök vagy akár egész gyöngysor.
Hát ezek nem feltétlenül mindig divatosak… amit azonban a divatdiktátor sztárok hajában is láthatunk viszont, azzal te sem nyúlhatsz mellé. ”

Éllovasa ennek Nicole Richi vagy Kim Kardashian, Paris Hilton, de az egyik legnagyobb hajékszer-fan Sara Jessica Parker, akinek a Szex és New York-ban szinte mindig volt valami a hajában.

Én azt mondom, érdemes kipróbálni őket, kísérletezzetek, rengeteg klassz cuccot találhatsz pl. az alábbi üzletekben: Bijou Brigitte, H&M, Stradivarius, C&A, Claire’s.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)