Nálunk ilyen a húsvét

Forrás: Trender | 2013 március 31.

Arról már karácsonykor is írtam, hogy mennyire komolyan veszem a dekorációt egy-egy ünnep esetében. Lehet hogy túlzásba viszem, de egyszerűen rajongok az ünnepekért. Imádom  a készülődést, különösen azóta, hogy megszületett a kisfiam.

Ez alól természetesen a húsvét sem kivétel, úgyhogy most minden nyúlárban úszik nálunk. A húsvéti reggelihez pedig egy nagyon klassz dologra leltem.

 A Tchibónál találtam ezt a keménytojás-formázó szettet, és imádom.

 Az elkészítés pedig mindenképpen vidám (legalábbis nálunk arra sikeredett), mivel szegény férjemet bíztam meg azzal, hogy az egyébként normál méretű keménytojásokat gyömöszölje a jóval kisebb formákba, azt pedig zárja össze, hogy felvegyék a nyuszi és szívecske formát.

 

Nem egyszerű, de mókás mutatvány, a végeredmény pedig egyszerűen kedves.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)