Rock Chic by Gwen Stefani

Forrás: Trender | 2013 április 23.

Gwen Stefani egyszerűen mindig jól néz ki, még akkor is, amikor mondjuk 2 gyerekkel indul el csavarogni… A nagyobbik, Kingston már egész pici korában is igazi kis rocker volt, de úgy tűnik a kisebbiknek, Zumának sem lesznek stílusgondjai 🙂

És Gwen a legjobb példa arra, hogy tényleg lehet dögösen hordani egy farmer-kezeslábast (amit azért néha nehéz elhinni).

 A zöld napszemüveg, a magasszárú narancssárga tornacipő és a vállra vethető vászontáska egyszerűen tökéletes együtt.

És persze az elhagyhatatlan erős rúzs…

Imádom.

Címkék:
  1. zsizsi
    on

    Imádom ahogy bevállal mindent ami neki tetszik így negyven felett is. Pl én nem merném a fiamat így öltöztetni pedig nagyon vagány.. Sajnos nem csak a távolság km-ben hatalmas köztünk , az emberek fejében a különbség a két világrészen még hatalmasabb. Pedig szerintem sokat fejlődött kis hazánk.

  2. B. I.
    on

    Neki nagyon jól áll ez a rúzs

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)