A tökéletes tusvonal

Forrás: Trender | 2013 április 28.

Sminkes szakértőm, Patri most ad pár tippet a tusvonal tökéletes elkészítéséhez:

„Lilu egyik nagy kedvenc sminkterméke a tus. Nagyon szereti, ha ilyen tussal emelem ki a szemét, ráadásul jól is áll neki.

Sokakkal beszéltem mostanában, és kiderült, hogy a tusvonal mindenkinek tetszik, és egyben az egyik nagy mumusa a sminkelésnek.

Lássuk be, nem alaptalan a félelem, hiszen viszonylag könnyű hibázni.Megtalálni a megfelelő terméket, szép, szabályos vonalat húzni ami jól is áll, és ebből mindjárt kettőt ez bizony nem egyszerű. Úgyhogy, ha te is ezzel a problémával küzdesz, nem vagy egyedül! Ritkán találkozom olyannal, aki elégedett a saját technikájával.

Lilu sem az, így elkezdtem vele gyakorolni, és arra gondoltam közben veled is megosztom az igazi macskaszem rejtelmeit. A sok gyakorlás fontos kellék, így ne keseredj el, ha nem sikerül elsőre, vagy másodszorra. Idővel mindenki profi lesz a saját tusvonala kialakításában.

Ne akkor próbálkozz, amikor éppen suliba, vagy munkába sietsz, esetleg éppen randizni készülsz, mert akkor könnyen elmehet a türelmed és a végeredmény cikk-cakk EKG vonal lehet. Ehhez biztos kéz kell. Válassz inkább egy nyugodt estét, amikor nem baj, ha többszöri lemosás után bepirosodik, elfárad a szemed. Mindenképp hasznos, ha kigyakorlod, mert akár nappalra, akár az esti bulizáshoz, önmagában, vagy szemhéjszínnel megbolondítva fantasztikus megoldás.”

Címkék:
 1. Boros Ildikó
  on

  Ha letámasztod azt a kezed könyökét, amivel húzod (rákönyökölsz az asztalra, kis tükör előtt), az ad egy stabilítást, sokkal könnyebb, próbáljátok ki
  Vmint sokunk szerint könnyebb azzal a tussal amit tégelyben lehet kapni és ecsettel teszed fel, kevésbé maszatolódik is és könnyebben javítható, fültisztító pálcikával, ha elsőre nem sikerül

 2. Tóth Anna
  on

  Ez tök jó, csak éppen az maradt ki, hogy hogyan kell csinálni.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)