A legtrendibb karkötő

Forrás: Trender | 2013 április 30.

Biztosan ismered, vagy láttad már valakinek a kezén Cruciani karkötőt. Ez a makramé csipkéből horgolt karkötő Olaszországból érkezett, ahol nagyon hamar óriási őrület lett belőle, és aztán ez az egész világon továbbterjedt. Annyira, hogy természetesen pillanatok alatt felkerült a világsztárok kezére is. (Heidi Klum, Paris Hilton, Dita Von Teese…stb.) A szépsége szerintem az egyszerűségében és az üzenetekben rejlik, amit hordoz.

Az én kezemen egy türkiz – szerelem és szerencse – karkötő van, de ezen kívűl még rengeteg fajta közül válogathattok, ráadásul csodás és kedves ajándék lehet valakinek, akit szeretsz.

Amit azonban mindenképpen szeretnék elárulni neked, az egy igazi újdonság: nemsokára már nálunk is kapható lesz a a Disney kollekció, amelynek egy darabját már a kezembe foghattam, és le is fotóztam.

Szerintem imádnivaló! www.crucianikarkoto.hu

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)