Mi az a hajszerkezet újjáépítés?

Forrás: Trender | 2013 április 30.

Fodrász szakértőm, Sanyi most egy olyan kiváló technikát mutat be, amit az én hajamon is alkalmaztunk, mert jelentősen igénybe van véve napmint nap, főleg, ha műsort vezetek.

„Hajszerkezet újraépítés 4 lépésben:

Már az elején szeretném leszögezni, hogy ez nem egy egyszerű hajpakolás, hanem tényleg egy újraépítő rendszer, amit otthon nem tudsz elvégezni, de a fodrászodat megkérheted rá. Nálunk, az R2-ben egyre több vendég kéri, és távozik boldogan a valóban megújult hajával…

És akkor a 4 fázis:

1. MÉLYTISZTÍTÁS
Eltávolítja a lerakódásokat (klór, szennyeződések, ásványi anyagok, formázómaradványok, nem stabil pigmentek) Krémes formulája hidratálja és tisztítja a hajat.

 

2. SAVASÍTÁS
Semlegesíti az ammóniát, és megállítja az oxidációs folyamatot.

 

3. ÚJRAÉPÍTÉS
Könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat.
• Fényesebbé teszi a hajat. Valódi tömény hajújraépítés.
• Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
• Csökkenti a töredezettséget

 

4. HIDRATÁLÁS
A hidratáló kezelés visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén. Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát. A haj csillogó és sima lesz, helyrehozza a haj vízháztartását.

 

A folyamat végeztével valóban megújul a hajad, a tapintása és a fénye egészen új dimenzióba kerül. Ahogy semmilyen csoda nem tart örökké, ez sem… 3-4 hétig biztosan ilyen marad, és ha figyelsz utána a hajad ápolására, balzsamozod, kezeled, akkor sokkal tovább szép marad.” – magyarázza Sanyi.

Így festett az én hajam a kezelés után:

 


Címkék:
 1. Krisztina
  on

  Lilu! Szuper a hajad.. Milyen fazonra van vágva?? Jól áll az egyenes kiengedett haj, többször hordatnád így!!!!! 🙂

 2. Eszti
  on

  Jól hangzik ez az egész, de az ára mennyi??:)

 3. Lilu
  on

  Szia Eszti! Az R2 oldalán minden árat megtalálsz 🙂 Krisztina, köszönöm! Én is szeretem kibontva, de hétköznap valahogy mindig egy zuhanyzókonty lesz a vége 😉

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)