Kipróbáltam: The Body Shop arctisztító

Forrás: Trender | 2013 május 23.

Már nyugodtan mondhatom, hogy nem csak kipróbáltam, de használom is a The Body Shop C-vitaminos arctisztítóját, ugyanis már több mint 2 hete zuhanyzás közben ezzel fejezem be az arctisztításomat (a sminket addigra már tejjel, vagy ha kell szemfesték-lemosóval leszedem).


A termék narancskivonatot és jojobaszemcséket tartalmaz (nem túl sokat, úgyhogy szerintem az arcradírt nem helyettesíti) így lágyan tisztít, enyhén(!) radíroz, a fakó hámsejteket eltűnteti és láthatóan ragyogóbb lesz tőle a bőröm. Az illata tényleg olyan, mintha narancsligetben bóklásznék, azt hiszem valójában ebbe szerettem bele… megérzem, és tényleg azonnal felfrissülök, ahogy a bőröm is.

Címkék:
  1. Angiretro
    on

    TBS Vitamin C Microdermabrasion arcradír , én ezt ajánlanám és szerintem imádni fogod! :)))

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)