Így lett a körmöm erős és fényes

Forrás: Trender | 2013 június 23.

Túlzás lenne azt állítani, hogy egy vadonatúj eljárásra bukkantam, hiszen itthon is évek óta elérhető, de én csak most próbáltam ki először a japán manikűrt.

Nagyon szeretem a rövidre vágott, szép és ápolt natúr manikűrt, de ez tényleg sokkal több annál. Töredezett körömre különösen ajánlják a szakemberek, mivel természetes módon erősíti és teszi fényessé a felületét. A módszer lényege annyi, hogy méhviaszt dolgoznak a körömbe, majd kipolírozzák, amitől kezelésről-kezelésre erősebb és fényesebb lesz.

Ez valóban így van, ugyanis a manikűr után úgy ragyogott az amúgy teljesen matt körmöm, hogy ha nagyon akarom, sminkelni is tudtam volna a tükörképében (na jó azt azért nem 🙂 ). A hatás ráadásul tartós. Már több, mint egy hete készült és még mindig nagyon szépen csillog, úgyhogy nagyon elégedett vagyok.

Mivel kézügyességem sajnos egyáltalán nincs, ezért én szakemberrel csináltattam. De ha tetszik ez az eljárás, lehet, hogy az ügyesebbeknek érdemes beszerezni egy japán manikűr-szettet otthonra, mert sokkal jobban megéri és egyáltalán nem bonyolult a használata. Több webáruházban is kapható, és tényleg működik.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)