A legmenőbb rövid frizurák

Forrás: Trender | 2013 június 28.

Vannak dolgok az ember életében, amiket egyszer mindenképpen szeretne kipróbálni. Esetemben ilyen volt az egészen rövid haj.Ráadásul a mai napig,ha meglátok egy képet nagy kedvenceimről (Twiggy-ről vagy a rövid hajú Sienna Millerről) mindig elfog a kísértés. Annak ellenére persze, hogy tudom: ez az a frizura, ami valóban csak nagyon keveseknek áll igazán jól (és be kell látnom, sajnos én nem tartozom közéjük).

Nagyon jó döntés volt annak idején Emma Watsontól, aki egyszerűen bájos őzike lett, vagy Anne Hathaway-től, akinek különleges szépségére akkor csodálkoztam rá. Ráadásul az ember eljátszik a gondolattal, hogy milyen isteni sminkekkel vagy extrém fülbevalókkal hordaná…

Itt egy összeállítás, ami megint elbizonytalanított:

Címkék:
 1. Zsófi
  on

  Nem is értelek Lilu, hisz Neked is fantasztikusan állt a rövid haj!!!! Mint ahogy ez is, ami most van…

 2. zsizsi
  on

  Egyetértek Zsófival. Jól állt a rövid haj . Igazán vághatják bárhogyan a rövid haj akkor jó ha szép valakinek az arca.

 3. Mese
  on

  + Charlize Theron 🙂
  http://humanitum.com/images/charlize-theron-500×726.jpg

  nem mellékesen, neked is jól állt a rövid haj 😉

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)