Kipróbáltam: Astor ajakszínező vaj

Forrás: Trender | 2013 július 23.

Ezúttal az Astor Soft Sensation rúzsait teszteltük le make up szakértőmmel, Patrival. Én egyszerűen imádtam, és a Cheeky Cherry árnyalat lett a kedvencem. De nem csak én. Parti is odavolt értük, el is meséli nektek, hogy miért:

“Amikor az Astor Soft Sensation rúzsai megérkeztek hozzánk tesztelésre nagyon kíváncsi voltam. Jól ismerem az Astor termékeit, dolgoztam velük sokat, és a régebbi Soft Sensation rúzsokat kifejezetten kedveltem. Egy ideje viszont kellően szkeptikussá váltam a ‘rúzs-szájfény és közben még ajakápoló is egyben’ megnevezésű termékekkel kapcsolatban, hiszen több ilyet próbáltam már, és általában csalódás lett a vége. Az Astor rúzsa azonban telitalálat, egyszerűen imádtuk! Lilu száján pedig mind a három tesztelt szín iszonyú jól mutatott.

De kezdjük az elején:

Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter első látásra egy vastagabb ceruzának tűnik. Lehúzható kupakja van, az alját kell tekerni az adagoláshoz, és a csomagolása pont olyan színű, mint az árnyalat maga. Speciálisan kialakított hegye precíz felvitelt biztosít, így nem kell feltétlenül kontúrceruzát használnod. Sőt, mi több, külön ajakecsetet sem igényel, mert a rúzs éppen akkora átmérőjű, hogy felveszi a szád vonalát. Az intenzívebb színekhez mégis javaslom a kontúrceruzát, egyszerűen csak azért, mert még tartósabb, és szabályosabb lesz a végeredmény.

A használata pofon egyszerű: kupak le, kissé kicsavarod, és már kenheted is.Tényleg nagyon kellemes viselet, a gyártó a vajhoz hasonlítja, és valóban hasonló. Krémes textúrája lévén pedig könnyen, egyenletesen felvihető, és tökéletesen fed. Megnyugtatja, lágyítja a kiszáradt ajkakat, és intenzíven hidratál.

Az eddigi rúzs-szájfény kombinációval az volt a problémám, hogy bár a színük valóban intenzív, de ragadós, zsíros érzetet keltettek, ráadásul ettől még kevésbé tartósak is. Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter az első ebben a kategóriában, aminél nem tapasztaltam ezt a jelenséget. Éppen annyira fényes, hogy optikailag telt ajkat varázsoljon, és éppen annyira pigmantált, hogy egy rétegben is elég legyen használni.Tartósságát tekintve a gyártó kb. 5 órát ígér, amit maximálisan teljesít is. Ha kissé alá alapozol, és alá dolgozol ajakceruzával, szerintem még többet is kibír.

8 szín van a palettán. A visszafogott nude-tól a drámai vörösig.
Ezek közül 3 színt teszteltünk.
1. Loved up 002 (Nude)

2. Unguilty Pleasure 012 (Pink)

3. Cheeky Cherry 015 (Vörös)

Lilu kedvence a 3. számú Cheeky Cherry lett, Ezzel készítettük a képen látható sminkjét is.
Szóval, ha intenzíven hidratáló ajakszínezőt keresel, ráadásul elérhető áron, szerintem megtaláltad, én ajánlom.”

(Ára: 2 699 HUF)

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)