Kipróbáltam: GlamGlow csodamaszk

Forrás: Trender | 2013 július 25.

Ezzel a maszkkal idén év elején Amerikában találkoztam  először, ahol gyakorlatilag mindenütt belebotlottam. Az összes Sephorában ott tornyosult, nem volt olyan magazin, ahol ne írtak volna arról, hogy Hollywoodban már minden sztár ezt használja, szóval ez az új csodamaszk. Persze nagyon felkeltette az érdeklődésemet, rengeteget nézegettem, mindent megkérdeztem az extázisban mesélő eladóktól (ezt a transzszerű lelkesedést azért inkább amerikai sajátosságnak tudtam be 🙂 ) Aztán az utolsó napra hagytam a megvásárlását, de persze nem találtam Sephorát, úgyhogy a szupermaszk nélkül jöttünk haza.

Aztán kiderült, hogy egy ideje már itthon is kapható, úgyhogy tesztelhetem! Meg kell mondjam, nagyon kíváncsi voltam, hogy ez az amúgy nem olcsó maszk tényleg tud-e valamit, vagy csak egyszerűen hatalmas a “hype” körülötte.

A csomagolás mesés, szép a doboz, és ahogy kinyitod egy ezüst „Hello Sexy” felirat fogad (remélem ők már tudnak valamit:)) Az ígéret szerint ragyogó bőrt varázsol, összehúzza a pórusokat, egyenletessé teszi az arc színét, halványítja a pöttyöket, foltokat. Természetesen tiszta bőrre kell felvinni, az illata kellemes, gyógynövényes, a színe mint az iszapé. Nagyon vékonyan kentem, mert könnyű vele bánni, simán eloszlik, szóval egészen kevés is elég belőle. A leírás szerint 5,10,15 vagy 20 percre kell feltenni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni: én maximálisat :), úgyhogy 20 percig hagytam. Ahogy szárad, egyre világosabb lesz, 5-8 perc után szürkés színűvé változik. Eltávolítani is könnyű, aminek örültem, mert utálok a lemosással szenvedni.

Ééés amikor megtörölgettem  az arcom, és belenéztem a tükörbe, alig hittem a szememnek. A bőröm egyenletes, egységes színű, sima, puha, egyszerűen csodaszép lett, a pórusaim pedig szinte láthatatlanok. Elrohantam a férjemhez, hogy ő is látja-e amit én, mert az a biztos. Látta, sőt még azt is észrevette, hogy a pöttyeim eltűntek, ami szerinte kár, szerintem nem. 🙂 Szóval a csodamaszk megteszi, amit ígér. Az én bőröm picit száraz lett tőle, de ezen rögtön segítettem egy kis hidratálóval. A hatás persze nem tart örökké, de heti 1-2 alkalommal, fontosabb események előtt tökéletes, biztosan használni fogom pl. adások előtt.

Nemsokára a GlamGlow másik pakolását, a Youth-Mudot is tesztelem.

Lelőhely: Douglas
Ára: 14 990 HUF

Címkék:
 1. Brigitta
  on

  Szia

  Ez a termék állatkísérlet mentes?

  • Hédi
   on

   Minden bőrtípusra. Antioxidáns. Parabénmentes (99,7%). Vegán. Természetes összetevőkből. Állatokon nem tesztelték.

 2. Gyula
  on

  Lilu most egész helyes…

 3. Timkó Erika
  on

  🙂 Ezt ezt én is kipróbálnám !!! 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)