Kipróbáltam: The Body Shop Shimmer Cubes

Forrás: Trender | 2013 július 29.

Make up szakértőm, Patri újabb tanácsai, egyik nagy kedvencemtől, a The Body Shop-tól – többször szembesültem már vele, hogy sokan nem is tudják, hogy ők sminktermékeket is forgalmaznak. Legtöbben a tusfürdőkre, testápolókra, krémekre és persze a csodás bőrradírokra gondolnak, ha megemlítjük a nevüket, de bizony náluk a sminktáskádat is feltöltheted. Na, és ahogy azt már régebben is megírtam, őket azért is szeretem nagyon, mert a termékeik nem vesznek részt állatkísérletekben, így száz százalékig erőszakmentesek… Ráadásul jók! Hogy mennyire, azt most Patri bemutatja:


„A szemhéjszín palettákkal sokszor az a gond, hogy tartalmaznak egy vagy két jól használható színt, a többihez pedig sok esetben hozzá sem nyúl az ember. Nekem gyakran kell cipelnem egy egész dobozt azért, mert ott lakik a kedvenc színem. A The Body Shop Simmer Cubes 06-os rajtszámú palettája fantasztikusan sikerült, egyszerűen imádom. Egytől egyig használható, gyönyörű színek, amik jól kombinálhatóak, bármelyik variációban jól passzolnak egymáshoz.


Már a csomagolása is eltér a szokásostól, mert bár egy műanyag dobozban van, mégis mindegyik árnyalatnak van saját ‘szobája’. Vagyis egy nagy dobozon belül 4 kis dobozt találsz, amelyek ráadásul brutálisan sok (egyenként 4 gramm!) préselt festéket tartalmaznak. Bár az egész paletta sem foglal el sok helyet a sminktáskádban, de igény szerint szét is bonthatod őket.
(Murphy, hogy éppen annál a palettánál van ilyen fantasztikusan megoldva, hogy elülöníthetőek legyenek a színek, amelyiknél mindegyik használható, és eszembe sem jut szétszedni őket.)


Mi a 06-os palettát teszteltük, ami 1 csokibarna, 1 szürkésbarna, 1 világos bronz és egy világos mézes árnyalat kissé rózsás beütéssel. Könnyedén elkészíthetsz vele akár egy nappali, akár egy estisminket. Ha a csokibarna (02 dark chocolate) árnyalat alá fekete ceruzával alásatírozol egy kicsit, egészen drámai tekintetet érhetsz el. Kék és a zöld szeműeknek kifejezetten ajánlom, mert “világító” szemük lesz tőle. Mind a 4 szín gyöngyház fényű, csillog ugyan, de ezt csak nagyon finoman teszi. A hatás üde és természetes lesz. A nyári napfényben kifejezetten szép, selyemfénye van.
Az állaga is szuper. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem már sokszor meggyűlt a bajom a sminkelés közben lepergő szemhéjporokkal, mert nem szeretek javítgatni. Ezért igyekszem olyan terméket keresni, ami bár préselt por állagú, mégis egy kicsit krémes. Ezek ugyanis sokkal jobban tapadnak, ezáltal tartósabbak és könnyebben satírozhatók. A The Body Shop Simmer Cubes palettája éppen ilyen. Ha szárazon használod, a színek eggyel halványabbak, mint ha nedves ecsettel, vagy applikátorral festenéd fel. A tartósság teszten is maximálisan teljesített. Lilu szemét ugyan lealapoztam mielőtt feltettem a színeket (ezt mindenkinek ajánlom), de 12 órát mozdulatlanul kibírt. Nem irritálja a szemet, kontaktlencse-viselők is használhatják.”

Ára: 6 190 HUF

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)