Top 3 szempillaspirál

Forrás: Trender | 2013 augusztus 24.

A szempillaspirálok dömpingjében manapság nagyon könnyű elveszni. Számtalan márka, típus, göndörítő, hosszabbító, szilikonkefés vagy épp nem, csavart fejű, egyenes, kicsi, nagy… kész káosz 🙂 Sminkes szakértőm, Patri most bemutatja neked az ő kedvenc szempillaspiráljait, hátha segít a választásban.


„Már rengeteg szempillaspirált kipróbáltam, és mindig kíváncsi vagyok az újabbakra, arra, hogy vajon hová tudják még csűrni-csavarni a témát. Pedig ugye szempillánk az mindig ugyanaz. 🙂
Annyival könnyebb a dolgom, hogy gyakorlatilag minden típusú szempillával találkoztam már: röviddel, ritkával, egyenessel. Ez által talán neked is segít, ha elmondom, számomra most melyik a top 3 szempillaspirál.

Kezdem a sort visszafelé.

3. Isadora Dynamic Growth

Hatóanyag tartalmának köszönhetően erősíti a szempillák szálait.
Vékony szilikon keféjével pedig nagyon könnyedén, precízen lehet dolgozni. Könnyen beférsz egészen a pillák tövébe, nem tapasztja össze a szálakat, mégis dúsítja őket.
Éjszakai szérum változata pedig remek megoldás, ha ápolni szeretnéd a szempillád.
Még egy érv: illatanyag mentes.

2. Max Factor 2000 Calorie

Ez a Max Factor egy nagyon régi terméke. A csomagolása már többször megváltozott, mégis forgalomban tartják még mindig, és én is újra és újra visszatérek hozzá.
Tökéletes az állaga, a színe, nem ragad és nem pereg. Egyszerűen csak csodásan dús és természetes pillákat varázsol.
Egyetlen dolog, amiért csak második lett a listán, hogy (a Max Factor spirálokra jellemzően) eggyel hamarabb beszárad, mint a versenytársai.

1. MAC Extended Play Gigalash Black

A Mac legújabb szempillaspirálja, ami már nem is annyira új, de nálam most ez az abszolút kedvenc.
A szokásosnál sokkal vékonyabb hagyományos sörtéjű spirálfej telitalálat.”

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)