Hódít a gumóhaj?

Forrás: Trender | 2013 augusztus 29.

Az elmúlt napokban mindenki Miley Cyrus VMA-s produkciójával és szerelésével volt elfoglalva, rengeteg cikk és bejegyzés készült ezzel kapcsolatban, úgyhogy erről most nem írok (sajnos akármennyire közönségesen vagy ízléstelenül öltözik fel, amit persze én is látok, elfogult vagyok vele szemben). Viszont a hajviselete is bőven megér néhány szót… mert ezt a gumóhajat természetesen nem ő viselte először.

Björk, akit mindig nagyon kedveltem, nagyon régen is így hordta a haját, Gwen Stefani pedig már a No Doubt idején gumósított. Az a helyzet, hogy bár mindenki szidja ezt a viseletet, szerintem vicces. Persze  nem az Oscar-gálára, vagy egy esküvőre, de egy popsztárnak az MTV díjátadóra tökéletes. Azt nyilván ő is tudja, hogy esetleg így nem ő lesz a legszebb, de nem kell mindig biztosra menni… végeredményben pedig napok óta mindenki erről beszél 🙂

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)