Dögös frizura és make-up a második élő show-ból

Forrás: Trender | 2013 október 23.

Sminkes szakértőm, Patri és fodrászom, Sanyi ismét elmondják neked, hogyan készült a sminkem és a hajam a vasárnapi X-faktorra.

Smink: “A párbaj napján még az azt megelőző show-nál is nagyobb az izgalom. Lilu ruhájának színéhez, stílusához igazítjuk a sminket is, ami ezúttal bár színes, de nem élénk, kissé őszi, és selyemfényű lett.

A következű termékek felhasználásával készült:

Arc:
Giorgio Armani Face Fabrik alapozó

MAC Mineralize Conclear N20 korrektor a szemek alá

Nina Ricci Blush de peau 03 pirosító

Szem:
Kryolan High Light szemhélypúder a szemöldök vonala alá, és a szem legbelső zugába

Too Faced Label Whore szemhéjpúder a szempillák tövétől a szemcsontig, kifelé satírozva

MAC Liquid Eye Liner folyékony fekete szemtus

Isadora All Day Long Lash szmpillaspirál

Műszempilla:
Paggy Sage tincses Duo műszempilla ragasztóval rögzítve

Száj:

Shiseido Perfect Rouge RD142″ – mesélte Patri.

 

Haj:

Mivel flitteres ruhát viselt Lilu, a leengedett haj nem lett volna túl praktikus, hiszen beleakadhattak volna a tincsei, így inkább feltűztük a frizuráját. Leválasztottam a fejtetőn egy nagy kört, amit becopfoztam. A többi részt feltupíroztam, majd kis tincsekben a copf köré fésültem. A frizura tetején lévő részt kicsit megemeltem, a copf szabadon maradó részét pedig lefelé haladva hullámcsattal rögzítettem.” – magyarázta Sanyi.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)