Kipróbáltam: Ziaja testradír

Forrás: Trender | 2013 október 26.

Általában két-három hetente használok testradírt, viszont amikor egy nagy show-ban veszek részt, akkor ez heti rituálémmá válik. Hogy miért? Ennek nagyon egyszerű oka van. Mivel fehér bőrű vagyok, és nagyon vigyázok a bőrömre, ezért napra, szoláriumba egyáltalán nem megyek, viszont a lábam hófehéren nem mutatna túl jól azokban a pici ruhákban a képernyőn. Ezért minden pénteken barnításra járok. Ennek viszont csak akkor lehet tökéletes az eredménye, ha előtte alaposan leradírozom a bőrömet, ezért most igazán van okom új testradírokat tesztelni. 🙂

 

Kipróbáltam egy számomra eddig ismeretlen márkát, a Ziaja-t. A narancsvaj tusfürdő-bőrradír csomagolása egyszerű, de amikor kinyitod a dobozt, azonnal megérzed az erős, de nem tolakodó narancs illatot. A radír színe egy az egyben az érett narancsé. Nagyon apró szemű, úgyhogy érzékeny bőrűeknek is kifejezetten jó, ráadásul tusfürdőként is funkcionál.

A Ziaja kozmetikumok gyártásánál ráadásul nem végeznek állatkísérleteket, csak a legjobb minőségű természetes alapanyagokat használják fel, ami annak fényében igen meglepő, hogy nagyon baráti az áruk.

A narancsvajas radír például 1420 Ft, ami hosszú időre elegendő.

A hozzá tartozó narancsolaj testápoló (400ml) pedig 2000 Ft.

A másik nagy kedvencem a Ziajától (ez már a kisfiam, Dávid tesztje 🙂 ) a gyerekeknek készült Bubble Cola Kids Bath And Shower Gel. Bár a  fiam a Colával csak ilyen formában találkozik, legalább nem marad ki semmiből 🙂

 

Ár érték arányban a Ziaja termékeknek csillagos ötöst adok.

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)