Kulisszatitkok a legutóbbi élő show-ból

Forrás: Trender | 2013 október 30.

Amikor megtudtam, hogy ősszel én vezethetem az X-Faktort, nagyon boldog lettem, hiszen műsorvezetőként szuper feladat, divatrajongóként pedig maga a paradicsom. Tudtam, milyen izgalmas munka lesz hétről hétre megálmodni a frizurám, a sminkem és a ruhám. Azt is tudtam, hogy kikkel szeretném csinálni, kik azok, akikben annyira bízom, hogy akár anélkül is kimennék a színpadra, hogy tükörbe nézzek. Ők a sminkesem, Patri és a fodrászom, Sanyi, akik mindig velem vannak, és Holdampf Linda, akinél izgalmasabban, bátrabban, stílusosabban gondolkodó stylistot nem ismerek. Szóval ez a mi kis csapatunk… Ami még fontos, hogy ők azok, akik az adás előtti órákban, amikor meglehetősen feszült vagyok, velem vannak az öltözőben és nagyon meg tudnak nyugtatni. Patri és Sanyi minden héten leírja nektek, hogyan készült a sminkem és a hajam, úgyhogy most megkértem Lindát is, hogy miután nem csak a ruhát, hanem az egész koncepciót ő találja ki, írja le, hogyan gondolkodik egy-egy adás előtt.

Ruha:

Szombat

Felső: Zara
Nadrág: H&M
Cipő: Zara
Ékszerek: I am, Sixx, Cango and Rinaldi

Vasárnap

Ruha: Topshop
Öv: H&M
Cipő: Zara
Ékszerek: I am

Nem feltétlen az a jó korona, amit a fejünkön viselünk!

A szombat este a szenvedélyek viharában telt, nagyon izgalmas volt! Lilura egy extra rövid bőrhatású shortot és egy ocelotmintás felsőt álmodtam.
Azonban ezt így önmagában nem éreztem még annyira ütősnek, ezért úgy döntöttem, még egy kis extrával megfűszerezem a szettet, viszont a „korona” most nem a fejre került! Egy szegecses, piros magassarkú cipőt kapott, ami még inkább felhívta a figyelmet a formás lábaira. Ez az összeállítás elbírta a kiegészítőket, szóval nem is fukarkodtam velük. Persze ehhez az is kellett, hogy Sanyi egyenes hajat készítsen erre az adásra, ami annyira jól állt Lilunak. Olyan bevállalós, olyan különleges volt a frizurája! Patri a csodálatos smink mellett gondoskodott még a tűzpiros körömlakkról is, ami elengedhetetlen volt a megfelelő összhatás eléréséhez.

A kaméleon Nő: ez a jelző annyira illik Lilura!

Imádom, hogy ennyire a szélsőségek embere, már ami az öltözködést illeti, egy hétvégén belül simán viselhet két egymástól ennyire különböző ruhát. Míg szombaton egy dögös, szexi, minden pasi álma típusú csaj volt…. vasárnapra azzá a lánnyá változott, akit egy férfi szívesen bemutatna az édesanyjának. Egy cuki kis született feleség lett belőle 🙂 Szeretem az ilyen nőket, akik ennyire képesek változatosan öltözni, és nem feltétlenül a megszokott “tuti jól áll”  kis fekete darabokat merik csak viselni.

 

Lilunak eszméletlen vékony dereka van, ezt egy markáns fekete bőrövvel emeltem ki. A fehér alapon fehér mintás hímzett ruhához patika mérlegen mértem az arany kiegészítőket.  Hiszen a ruha önmagában is elég volt, óvatosan kellett bánni mindennel, amit köré tettem, nehogy kioltsák egymást az apró részletek.
Persze Sanyi nem bírt magával és nem csak egy egyszerű lófarkat készített Lilunak, hanem egy apró díszt is beleszúrt, ami megkoronázta a szettet, persze a tökéletes összhatáshoz Patri piros rúzsa is kellett 🙂  Jó érzés, hogy ilyen kis apróságokkal is milyen nagy hatást lehet elérni.

Szóval  Lilu kinézete hétről-hétre igazi csapatmunka eredménye. Nagyon jó ehhez a kis közösséghez tartozni, köszönöm Lilunak a bizalmat és a szeretetet, amit tőle kapok!” – magyarázta Linda.

Haj:

“Szerettük volna megmutatni a nézőknek milyen hosszú Lilu haja, ezért gondosan simára vasaltuk. A fejbúbon tupírozással megemeltük a frizurát, majd egy hajráffal rögzítettünk, hogy az első része lapos maradjon. A kimaradt búbot hátra fésültük majd hullámcsattal rögzítettük.” – mondta el Sanyi.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)