Ünnepi hangulat a Fashion Streeten

Forrás: Trender | 2013 november 22.

Már korábban is meséltem arról, hogy imádok a belvárosban bóklászni, főleg most, hogy közeledik a Karácsony, árgus szemekkel figyelem az üzletek kínálatait. Ahogy ígértem, megpróbálok minél több ajándék lelőhelyet megmutatni. A minap Budapesten, a Fashion Streeten jártam, ahol szuper dolgokra bukkantam.

A Déryné bódéjánál úgy érzetheti magát az ember, mintha külföldön járna. Imádom a hatalmas habcsókokat és a kis kosárkákat.

A Furlában csodálatos táskákat találtam, nagyon szeretem a Candy kollekciót, a gyönyörű átlátszó táskák a szívem csücskei.

Benéztem a Nanushka üzletbe is, a bolt egyszerűen mesés, itt mindig klassz, egyedi tervezésű darabokra bukkanhat az ember.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)