Dolce&Gabbana karácsonyfa

Forrás: Trender | 2013 november 24.

Idén is korán érkezett a Karácsony a világ egyik legelegánsabb szállodájába, a londoni Claridge Hotelebe. A hotel ikonikus előcsarnokában állítják fel ugyanis minden évben a világ legdivatosabb karácsonyfáját, amit évről évre a legnevesebb designerek díszítenek fel. Volt már fája John Gallianonak (Dior), Alber Elbaznak (Lanvin), idén pedig az olasz tervezőpáros Dolce és Gabbana készítette el álmai karácsonyfáját.

A fa tökéletesen bemutatja a divatház stílusjegyeit, gazdagon díszített, erőteljes színű szövetekkel, gyönyörű üveggömbökkel és van benne egy kis szicíliai csavar: a kézzel készített babák, az úgynevezett Pupik a fa alján. Pont olyan, ahogy annak idején elképzeltem a Diótörőben a karácsonyfát. Mesés.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)