A Pirelli naptár 50. évfordulója

Forrás: Trender | 2013 november 26.

A Pirelli naptár 50. évfordulójára rendezett bulin mindenki jól nézett ki, és ha választanom kellene, hogy melyik sztár ruhája a kedvencem, csak nagyon nehezen tudnék dönteni. Büszke vagyok rá, hogy az én top hármas listámon Mihalik Enikő is szerepel… egyszerűen mesés ez az arany DSquared ruha rajta. A másik kedvencem a formabontó, rövidnadrágos szmoking Karolina Kurkován, de azért Sophia Lorenről se feledkezzünk meg. Engem soha nem zavar, ha a ruhák sokat mutatnak, hiszen mindig csak az alkalmat kell megtalálni egy-egy mélyebb dekoltázshoz, egy ilyen eseményhez pedig tökéletesen passzolnak.

Mihalik Enikő

Karolina Kurkova

Sophia Loren

Alek Wek

Ana Barros

Bianca Balti

Eva Herzigova

Carmen Kass

Jeneil Williams

Címkék:
  1. Ágnes
    on

    Szia Lilu! Kérdésem nem a mostani bejegyzésedhez kapcsolódna. ( Mindig fel szoktad tenni az aktuális szetted, és a mostani műsorban Gabi ruhája fogott meg. ) Tehát a múlt heti X-faktorban Tóth Gabi csipkés overálja milyen márkájú volt? Válaszod előre is köszönöm: Ágnes

  2. maja
    on

    Az utolsó szerintem pasi! :-)

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)