Kedvencem, az UGG csizma

Forrás: Trender | 2013 november 29.

Eljött az igazi tél, és úgy tűnik, most már jó darabig marad is. Ez nálam egyet jelent a tollas kabáttal és azzal, hogy előszedem az UGG csizmáimat. Igen, tudom, már sokat beszéltünk arról, hogy a férfiak szerint ez nem szexis, és nem nőies. Én ezt meg is értem, de erről a ruhadarabomról egyszerűen nem tudok lemondani, ráadásul nekem tetszik is. Megpróbálom a lehető legtöbb variációban viselni, ezeket a szetteket majd meg is mutatom itt a blogon.

Egyszerűen azt imádom az UGG-ban, hogy tényleg csak bele kell ugranom, jó meleg, és rengeteg fajtája van. Az igaz, hogy nem olcsó mulatság, viszont ha a többi ruhadarabomhoz képest nézem a kihasználtságát, akkor a csizmámé toronymagasan a legjobb (pláne, ha azt is figyelembe veszem, hogy van 5 éves UGG-om is). Tapasztalatból mondom, hogy nagyon kell rá vigyázni, nem szereti a sós,vizes hó-latyakot. :) Ami pedig örömhír, hogy már itthon is kaphatóak mind a basic, mind pedig a különleges darabok, úgyhogy nem kell értük sem utazni, sem próba nélkül megrendelni őket.

Lelőhely: Office Shoes (A legnagyobb kínálattal Budapesten a Westendben, a Váci utcában és az Aréna Plázában találkozhatsz)

 

 A kedvencem, ahogy Sarah Jessica Parker és Beyonce hordja :)

Címkék:
 1. Solsagan
  on

  Az Ugg cipellőkkel csak annyi probléma van, hogy presztízs kérdéssé vált, főleg itt Angliában, de nem hiszem hogy más helyeken jobb lenne a helyzet. Vannak olyanok, akik megveszik, mert a barátnőjenek, a szomszédjának, a fodrászának van ilyen csizmája, de mikor szanaszét jön és széttapossa akkor is ezt hordja mert UGG es nem válhat ki a sorból.Inkább azt mondja így a kényelmes vagy azt hogy vintage. Az alap darabok csúnyácskák, sokan sokkal nagyobbat viselnek mint kéne. Férfiakon borzalmas (igen, igen ők is viselik Angliában) Gyerekeknek praktikus és aranyos. Rohangálósnak elmegy, de inkább az ilyesfajta cipőket tartsak meg otthon zárt helyen lábmelegítőnek.

 2. Ákos
  on

  Elég kiábránditó tud lenni egy nő lábán ez a csizma,mikor már látszik,hogy nem egy telet húzott már le benne,és úgy csámpázik vele télen,kitaposva,már nem is a talpán jár,hanem lassan az oldalán 😀

 3. Ákos
  on

  ” a férfiak szerint ez nem szexis, és nem nőies.” Így van,jobb szeretem a magassarkút a lábadon Lilu!! 😉

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)