Utazó szépségcsapat

Forrás: Trender | 2014 február 9.

Amikor útra kelek, természetesen nem viszem magammal a komplett fürdőszobát, de ahhoz, hogy nyugodtan induljak el, néhány dologra azért szükségem van. Ilyenkor tényleg alaposan szelektálok! A sminkcuccom a legkevesebb, csak az alapcsomagot viszem, hiszen egy nyaraláson szinte sosem festem ki magam. Ami viszont nagyon fontos: a jól bevált arctisztítóim, az elmaradhatatlan pakolások, a napvédőm, plusz egy jó nappali hidratáló, ha épp nem vagyok napon (persze a faktoros BB krém is velem van). Ha tudom, ilyenkor mindig az utazó kiszerelést pakolom be, annál több úgysem kell, viszont rengeteg helyet (súlyt!!!) lehet így megspórolni, ezért is szeretem a vásárolt dolgok mellé kapott kis mintákat is. 🙂

 

A mostani útra tehát a következőket vittem:

Estée Lauder: Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser – Nagyon szeretem, mert alaposan tisztít, jó az illata és nem szárít.

Yves Rocher: Gentle Makeup Remover  –  Ha mégis kifesteném a szempillám.

Clarins: Sun Wrinkle Controll Cream  – Ez évek óta a kedvenc napvédőm arcra.

Chanel: Ultra Correction Lift Mask – Ha van szabad 20 percem, mondjuk amíg Dávid alszik délután, felteszem… tökéletes…

The Body Shop tisztító maszk  – Ezt most tesztelem, majd írok nektek róla!

Lush sampon és balzsam – Nagyon szeretem, és ez a legjobb utazó kiszerelés.

 

A két kis arany tégely már új szerzemény:

Elizabeth Arden éjszakai és szemkörnyék ápoló – Egy új szerelem. (A Strawberrynetről beszerezhetőek az Elizabeth Arden termékek)

Clarins Multi – Active Day Cream – Nekem túl zsíros és sűrű volt nappali krémnek, de nagyon jól ápol.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)