Új illat a láthatáron

Forrás: Trender | 2014 február 13.

Mindig nagy izgalommal várom, hogy az új szezonban milyen illatok jelennek meg. Imádom őket megszaglászni, végignézi, megcsodálni az új és gyönyörű üvegeket. Arról nem is beszélve, hogy a kampányok a hozzájuk tartozó reklámfilmekkel mindig csodálatosak.

Ez pontosan így van a Dolce Gabbana legújabb illatánál, a Dolcénál is. A kampány egyik különlegessége, hogy Domenico Dolce maga készítette a fotókat, egyébként a cég történetében először. A film az előző kampányokból már ismert környezetben, egy szicíliai kertben játszódik majd, citromszüret idején. A főszereplő pedig a 20 éves kanadai modell Kate King (ő már az utolsó, „ready to wear” kampányban is szerepelt). A filmet az egyik kedven rendezőm Giuseppe Tornatore rendezte, a zenéjét Ennio Morricone szerezte… (na ezért imádom a parfüm kampányokat). A reklámfilm máricustól lesz látható, de addig is itt megnézhetitek, hogyan készült:

[youtube pr0rjAJlvu8 nolink]

Az üvege egyszerű, letisztult, a szokottnál vastagabb. A kupak virág alakú, a tradícionális szicíliai cukrászdák marcipán virágát idézi, a nyakán pedig a jól megszokott Dolce masni látható. Az alján található Dolce aláírás, Domenico édesapjának kézjegye.

Az illat legfontosabb összetevői elsősorban a fehér virágok. Neroli levelek, fehér amarílisz, fehér nárcisz, fehér vízililiom, de érezhető benne a pézsmaillat is, amiről azonnal a nagymamám jut eszembe, akinek ez az egyik kedvence. Virágos, de mégis fűszeres, amit inkább egy-két óra múlva lehet érezni. Az illat viselés közben a bőrömön változott, de nagyon kellemes, annak ellenére, hogy nekem egy kicsit nehéz, de ez persze csak ízlés kérdése.

 A parfüm márciustól kapható a boltokban!

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)