Kipróbáltam: Avon Lava Love rúzs

Forrás: Trender | 2014 február 18.

Az Avon színmegújító rúzsát teszteltük, az eredmény pedig abszolút pozitív lett. 🙂 Sminkes szakértőm, Patri most elmeséli nektek a tapasztalatainkat.

“Csomagolását nézve a szokásostól csupán annyiban tér el, hogy a kupak tetején található egy átlátszó műanyag “betekintő” ablak, amin keresztül beláthatsz a belsejébe. Jól záródó, fekete műanyag tokja van, ezüst színű berakással, vésett Avon felirattal.

A Lava Love fantázianévre keresztelt darab lett a közös kedvencünk Liluval, de a többi árnyalat is nagyon csini. A púder színektől egészen a sötét szilváig válogathatsz. A Lava Love egy nagyon élénk, kevés narancs pigmentet tartalmazó, világító piros szín. Nagyon jól pigmentált, nem selyemfényű, de nem is a vizes hatásúan csillogó fajta, viszont nem is matt. Kellemesen szép fénye van, én ezt a közepes megoldást kedvelem a legjobban.


Erős színét jól meg is tartja, nem fut ki a száj körüli apró ráncokba. Nem tartós rúzs, úgyhogy az evéssel-ivással csak óvatosan, mert azt nem tolerálja jól, viszont ennek előnye, hogy sminklemosóval könnyen le tudod törölni, nem fogja meg a szádat. Shea vaj és E-vitamin tartalmának köszönhetően jól hidratál és ápol, ami télen különösen fontos. Finom púderes, szerencsére nem túl erős az illata. Az ára nagyon barátságos, főleg ha azt nézzük, hogy egy nagyon is jó kis rúzst kapsz érte. (1 580 HUF)”

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)