Egy szuperédes illat: Calvin Klein Endless Euphoria

Forrás: Trender | 2014 február 21.

A Calvin Klein Euphoria nevű illata mára a cég egyik ikonikus darabjává vált, és most itt az újragondolt változata, az Endless Euphoria. Ez az illat igazán kellemes meglepetésekkel szolgált nekem. Az egyik, hogy az első és legmeghatározóbb összetevője a cseresznyevirág, ami már nagyon hosszú évek óta elfoglalja a szívem egyik csücskét (mindenért rajongok ami cseresznyevirágos, az életem egyik nagy álma egyszer eljutni Japánba, és látni a szakurát:) ). Ráadásul egy ideig parfümként is cseresznyevirág illatot használtam. Ezen kívül szerepel még az illatok között a mandarin, a bergamot, az orgona és a szantál is. Összességében pedig pont az az édes illat, amibe azonnal bele lehet  szeretni.

Az üvege a régi forma kicsit könnyedebb változata, barack színű, a kupak arany, a pipetta levendula színű… tényleg gyönyörű!

 

A kampány arca pedig az ismert magyar modell, Axente Vanessa, aki Steven Meisel fotóin tényleg olyan gyönyörű, könnyed és légies, mint a cseresznyevirág.

A parfüm összességében tökéletes, ha édes illatra vágyom, biztosan ezt fogom használni.

[youtube seQgrWGwuaM nolink]

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)