Illatújdonság: Carolina Herrera 212 VIP Rosé

Forrás: Trender | 2014 február 22.

Mindig nagyon szeretem és várom a parfüm újdonságokat. Carolina Herrera vadiúj illata, a 212 VIP Rosé teljesen elvarázsolt, szerintem nagyon nőies, könnyű és vidám illat. (Ezek persze az én érzéseim, illatról írni kifejezetten  nehéz, hiszen szubjektív dolog, de azért próbálkozom).

Az illat legfőbb alkotóelemei a Rosé pezsgő (és tééényleg!!!), a barackvirág és a tamarindusz. Az üveg színátmenetes rózsaszín, a kupak a 212-nél már megszokott mágneses kivitelezés.

A kampány  pedig imádnivaló… A reklámban egy igazi New York-i partiba pillanthatunk be, ahová nagyon nehéz bejutni, de ha egyszer sikerül, minden képzeletet felülmúl.

A kisfilmet természetesen Manhattanben forgatták, Giselle Bündchen főszereplésével, és tényleg annyira könnyed és bulis, hogy tökéletesen kifejezi az illatot. Egyszerűen csak magamra fújnám a parfümöt, és ott szeretnék lenni, kezemben egy jó kis rosé pezsgővel. 🙂

[youtube Ixi1cUt3Z2k nolink]

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)