Miley Cyrus és Marc Jacobs

Forrás: Trender | 2014 február 23.

Miley Cyrus lett a 2014-es Marc Jacobs kampány arca, és a közös munkáról már ki is szivárgott az első fotó. A kampányban szereplő ruhát természetesen már láthattuk korábban a kifutón, de azt még nem lehet tudni, hogy a kollekció mely darabjait viseli még az énekesnő.

A tervező 16 éves óra ismeri Miley-t, és nem ez az első közös munkájuk. A „Protect the skin you are in” elnevezésű, bőrrák ellenes kampányában (más hírességekkel együtt) meztelenre vetkőzött a jó ügy érdekében (ez amúgy sem okoz neki túl nagy gondot :)).

Az énekesnő tavaly a Met Gala-ra is Marc Jacobs estélyiben érkezett, ami már előrevetítette a közös munkát. Miley Cyrusra sok mindent lehet mondani, de az biztos, hogy a ruhák tökéletesen állnak rajta, és ha gondol egyet, akkor másnap az egész világ róla beszél… Marc Jacobs megint jól választott.

 És a kampányruci a kifutón:

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)