Támad a Fendi Monster

Forrás: Trender | 2014 február 24.

Javában zajlanak a divathetek, és egy különleges lény bukkant föl… a kedves színes szörnyike a legdivatosabb csajok környékén látható. Ő pedig nem más, mint a Fendi 2013 őszi-téli bemutatóján debütált szörny-kulcstartó, és egyben a fashionisták új házi kedvence.

Bár egy cuki kis állatkáról van szó, mondanom sem kell, hogy a legdrágább anyagokból (róka szőr, ezüst karika) készült. Földi halandó számára tehát elérhetetlen, hiszen értelmetlenül drága, ami lényeges tulajdonság az ehhez hasonló luxus tárgyaknál.

Leginkább persze táskadíszként láthatjuk, rengeteg színben létezik, és bár tényleg egy drága kis csacskaságról van szó, be kell látni, hogy nagyon cuki…

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)