Cannes – Monaco csillaga premier

Forrás: Trender | 2014 május 15.

A Cannes-i filmfesztivál az év egyik legfontosabb filmes eseménye, az év legjobbjait mindig itt mutatják be, ráadásul a vörös szőnyegen a sokat látott amerikai sztárokon kívül csodás európai színésznőket is megcsodálhatunk.

A fesztivál első napján mutatták be A Grace – Monaco csillaga című filmet (amit a bejelentése óta várok) Nicole Kidman főszereplésével, aki egy különleges Armani Privé ruhában érkezett, és akinek a haját is érdemes mindig külön szemügyre venni. Ennek a premiernek nálam a 2 egyértelmű győztese Blake Lively 2 tónusú bordó, geometrikus nyakú Gucci estélyije, Lorraine Schwartz rubin fülbevalója és tökéletes frizurája, és Jane Fonda Elie Saab ruhája.J ane Fonda egyszerűen nem tud hibázni ezt már nagyon sokszor bebizonyította, egyszerűen oda vagyok érte.A  kifutók királynője, Karlie Kloss, neki nehéz olyan ruhát találni, amiben nem néz ki istenien, mégis sikerült ezt a feladatot megoldani, ez a Valentino csipke teljesen értelmezhetetlen rajta számomra.Talán még a nagy kedvencem Laetitia Casta tölthetett volna több időt a ruha választással, ez a tulajdonképpen formátlan Dior estélyi egyáltalán nem mutatja meg az amúgy legendásan tökéletes alakját. Ez még csak az első nap…még csodákat fogunk látni!

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)