Két új kedvenc az Ahavától

Forrás: Trender | 2014 június 23.

Nagyon régóta tervezem, hogy kipróbálom az Ahava termékeket, mert Anyukám óriási rajongójuk, és ha valakinek, neki hihetek. Az Ahava egy izraeli márka,a Holt-tenger környékéről, a különlegessége pedig, hogy holt-tengeri ásványokat és gyógynövényeket tartalmaz. Azzal, hogy milyen sokféle termékük van, csak most szembesültem, amikor elkezdtem kicsit utánanézni a márkának. Első körben a testápolást céloztam meg, és két terméket próbáltam ki. Általában egy márkától több dolgot is tesztelek, és arról írok csak, ami igazán jó, de az alkalommal mindkettőbe beleszerettem. Az első a Mineral Botanic lótusz-gesztenye testápoló.

Bár általában nyáron az ember bőre zsírosabb, nálam ez nem feltétlenül van így, mert önbarnítót használok, ami szárítja a bőrömet, úgyhogy folyamatosan hidratálom. Ha tehetem, citrusos illatokat keresek, de a lótusz-gesztenye kombó valami olyan isteni, hogy azonnal felvettem a kedvencek listájára (régen nem tetszett ennyire illat). A krém pillanatok alatt szívódik fel, és tökéletesen hidratál. Annyira szereti a bőröm, hogy még extrém meleg napon is használtam,mire felöltöztem és elindultam, már nyoma sem volt.

A másik termék az Ahava multivitaminos száraz olaj. Az olajtól mindig tartok, mert ha nem szívódík fel tökéletesen, akkor megőrülök a ragadós érzettől. Ez a száraz olaj viszont meglepően jól működik. A permetezős kiszerelést imádom, az illata pedig mandarin és cédrus. A permetezés után enyhe fényt ad a bőrnek, ami nem délben a 35 fokban, de egy nyári esti buliban kifejezetten jól jön. A  bőröm tehát nem csak érzetre, de látványra is bársonyos lett, és a puhasága jóval tovább kitart, mint egy testápolónak. Az Ahava nálam eddig több, mint jól vizsgázott, az arcápolók tesztjével folytatom.
Én innen szereztem be őket: http://www.szepsegbolt.hu/termekek/testapolas/?brand=ahava
Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)