A kedvenc őszi kollekcióm

Forrás: Trender | 2014 június 25.

Az igazi nyárnak még csak néhány hete örülhettünk (és most újra hideg van), de mivel a őszi kollekciók ideje már elkezdődött, szeretném nektek megmutatni a következő szezonból a legnagyobb kedvencemet. Isabel Marant eddig is a szívem csücske volt, ő a párizsi divat tökéletes megtestesítője számomra. Laza, bohém, sikkesen hippi és hordható, nem véletlenül választotta tavaly a H&M vendégtervezőnek.

Az idei őszi kollekció pedig egyszerűen tökéletes. A prémes csizmák miniszoknyával, a föld színek, az anyagok egyszerű, de izgalmas kombinálása szinte meghozta a kedvem a hidegebb időhöz :) A márka arca idén Gisele Bündchen lett, a kampány pedig olyan, mint maguk a ruhák: tiszta és szép. Szóval élvezzük a nyarat, de készüljünk az őszre… jó lesz!

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)