Sanuk Love

Forrás: Trender | 2014 június 27.

A Sanuk thai nyelven boldogságot jelent, és amikor belebújtam ebbe a Magyarországon újdonságnak számító cipőbe azonnal megértettem,hogy miért így nevezték el a márkát… Azt már többször láthattátok, hogy rajongó típus vagyok, és ebbe a márkába most nagyon és hirtelen szerettem bele.

Ezeknek a cipőknek a lényege a kényelem, és úgy tűnik, erre az amerikai sztárok már jóval hamarabb felfigyeltek. A talpa sűrű hab anyagból készült, ami elnyeli az ütődést, és ezt minden lépésnél lehet érezni, ráadásul az alja tapad, ami plusz biztonságot és komfortot ad. Az egyik nagy kedvencem a Sanuk espadrilles (Skinnies), ami amúgy is az egyik legdivatosabb viselet az idén (a hawai mintás a kedvencem), farmerral, szoknyával vagy shorttal is dögös.

De az abszolút szerelem a Yoga Mats fazon lett. A talp része yoga matracból készült és tényleg olyan benne sétálni, mintha yoga szőnyegen lennék, arról nem beszélve, hogy istenien néz ki. Egyszerű, de fantasztikusan mutat lábon, kicsit hippi de, egy kis fekete ruhához is simán felveszem. Szerelem első belebújásra :)

Lelőhely;www.tranzitshop.hu
Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)