Hallottál már a Glastonburyről?

Forrás: Trender | 2014 június 29.

A Glastonbury a világ legnagyobb és legrégebbi rockfesztiválja, ami persze a zenéről szól, de legalább annyira az életérzésről is, amiről azok akik ott jártak azt mondják egyedülálló.

A fesztiválra a jegyek már akkor elfogynak, amikor még nem lehet tudni a fellépők listáját és a hippi hagyomány részeként reklámmal sem találkozhatunk, ráadásul otthonról bármi bevihető, így nagyon sokan az ital muníciót is otthonról szállítják. Az eső és a sár fogalma egészen új értelmet nyer itt,  és nem véletlen, hogy a Hunter gumicsizma szinte mindenkin ott virít. Ez egy tipikusan brit esemény, ahol persze az ottani hírességek mind ott vannak,  köztük a divat szempontjából legmeghatározóbbak is, akik minden évben megmutatják, hogyan kell fesztiválra menni. De persze a brit stílus, a rock,és a hippi kultúra keveredésétől ez az esemény amúgy is szívem csücske, ahova nagyon szeretnék eljutni egyszer, és ahol a hírességek ruhája csak egy apró izgalmas részlet…

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)