Ahava teszt

Forrás: Trender | 2014 július 27.

Annak ellenére, hogy korábban nem ismertem őket, az Ahava termékek nagyon hamar elfoglalták a szívem egyik csücskét. Korábban már írtam két testápoló termékről, amik nagyon beváltak, és most jöjjön két arcra való igazi nyári kedvenc. Mindkettőt nyaraláskor teszteltem, mivel a bőröm ilyenkor a legszárazabb a sok naptól és víztől.

Nyaralásokra mindig viszek magammal hidratáló maszkot, amit este szinte arckrémként használok a húzódó sós víztől kiszáradt bőrömre. Most az Ahava Intenzív Hidratáló Maszkját vittem, és nagyon megszerettem már az első használat után. A felkenés után 15 perccel szinte semmi nem maradt a bőrömön, gyakorlatilag megitta a krémet. A maradékot lemostam, és a bőrhúzódás, szárazság teljesen megszűnt. Annyira, hogy éjszakai krémet ezeken a napokon nem is használtam. Sűrű állagú krémes termék, ami a száraz bőrre tökéletes megoldás. Nagyon kevés is elég belőle, úgyhogy sokáig kitart, és a nagyon ismert márkák közül sem tudnék igazán jobbat mondani.

A másik Ahava termék amit teszteltem a Folyamatosan Tápláló szemkörnyékápoló krém. Éjszakára sűrű, nagyon tápláló szemránckrémeket szoktam használni, nappalra jóval könnyebbeket. Ez a krém a második csoportba tartozik és leginkább hidratáló hatású, a legnagyobb melegben (35 fokban teszteltem) is azonnal felszívódik, és lehet rá sminkelni, ha valaki szeretne. Szinte nincs illata, aminek nagyon örülök. Nem szeretem, ha több illat keveredik rajtam, arra ott a parfümöm. A szemránckrémnek nem az a dolga, viszont hosszú távon és nagyon jól hidratál. Én igazi Ahava rajongó lettem 🙂

Lelőhely: szepsegbolt.hu

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)